Vypsané kurzy

12. 9. Jak využít AI (nejen) v marketingu pro hotel I. - ZÁKLADNÍ KURZ - OBSAZENO

Více

Objevte svět umělé inteligence (AI)v hotelnictví spolu s Akademii AHR. Chcete zjistit, jak Vám může Umělá inteligence a její nástroje pomoci zefektivnit Vaši každodenní práci?  Chcete se dozvědět, jak zvýšit pomocí umělé inteligence vaši kreativitu a naučit se správně využívat nástroje AI? Poznejte, jaké jsou příklady a marketingové využití v praxi.

Ve spolupráci s AI Institutem exkluzivně vytvořeno  pro potřeby  hoteliérů.

Kurz je určen výhradně

ředitelům hotelu, Marketingovým specialistům, správcům sociálních sítí a všem klíčovým zaměstnancům, kterých se dotýkají marketingové úkony. 

Na tento kurz se nevztahuje vstup zdarma pro pedagogy našich členských odborných škol. 

Kdy kurz využít

Při každodenní práci napříč organizační strukturou, například u tvorby obsahu, brainstormingu nových nápadů, reportingu, práce s daty nebo tvorby vizuálů. 

pro členy AHR ČR: 6 776 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci kávové přestávky. 

pro nečleny: 8 712 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci kávové přestávky. 


19. 9. Trendy a standardy obsluhy PRAHA

Více

Chcete zvýšit počet spokojených zákazníků, kteří se vrací a doporučí Vás?

Jsou Vaši zákazníci stále náročnější?

Ovládáte  základní gastronomická pravidla pro obsluhu a znáte současné trendy? 

Poznejte  základy psychologie zákazníků. Naučte se rozeznat typy zákazníků. Jak s nimi jedna

Pro koho je seminář určen?

Pro pracovníky obsluhy a kuchyně, pro pracovníky v kontaktu se zákazníkem, pro vedoucí pracovníky

Co vám kurz přinese?

Zvýšení spokojenosti zákazníků loajalita – doporučování. Zlepšení se v komunikaci se zákazníkem i kolegou. Pochopíte, proč vznikají problémy při komunikaci a jak jim můžete předejít. Zlepšení úspěšnosti prodeje.. Naučíte se lépe řešit konflikty a stížnosti. Zjistíte svůj osobnostní typ a jak se rozvíjet.

Okruhy témat

  • Základy etikety obsluhy
  • Proklientské chování a přístup k hostům
  • Pravidla aktivní nabídky a prodeje
  • UP SELLING a jeho využití v praxi
  • Řešení stížností a konfliktů. Jak jim předcházet
  • Trendy v Gastronomii, praktická cvičení
Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 5 687 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 8 712 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 5 míst.

3.10. Jak využít AI (nejen) v marketingu pro hotel I. - ZÁKLADNÍ KURZ

Více

Objevte svět umělé inteligence (AI)v hotelnictví spolu s Akademii AHR. Chcete zjistit, jak Vám může Umělá inteligence a její nástroje pomoci zefektivnit Vaši každodenní práci?  Chcete se dozvědět, jak zvýšit pomocí umělé inteligence vaši kreativitu a naučit se správně využívat nástroje AI? Poznejte, jaké jsou příklady a marketingové využití v praxi.

Ve spolupráci s AI Institutem exkluzivně vytvořeno  pro potřeby  hoteliérů.

Kurz je určen výhradně

ředitelům hotelu, Marketingovým specialistům, správcům sociálních sítí a všem klíčovým zaměstnancům, kterých se dotýkají marketingové úkony. 

Na tento kurz se nevztahuje vstup zdarma pro pedagogy našich členských odborných škol. 

Kdy kurz využít

Při každodenní práci napříč organizační strukturou, například u tvorby obsahu, brainstormingu nových nápadů, reportingu, práce s daty nebo tvorby vizuálů. 

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 6 776 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci kávové přestávky. 

pro nečleny: 8 712 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci kávové přestávky. 


Zbývá posledních 2 míst.

09. 10. Housekeeping, modul III.

Více

Zajímáte se o sledování a řízení nákladů na úseku Housekeepingu související s fluktuací či absencí pracovníků?  Řešíte, jaká je motivace a spokojenost členů Vašeho týmu? Nebo Vás zajímá vše, co se vzdělávání pracovníků Housekeepingu týká?

Porozumíte lépe řízení nákladů. S přihlédnutím k tomu, že jeden z největších nákladů, a nejen na oddělení Housekeepingu, představují náklady na zaměstnance.

Naučíte se definovat vzdělávací potřeby a sestavit tréninkové plány, které zaujmou a zajistí profesní rozvoj Vašeho týmu. Jak efektivně rozvíjet zaměstnance a využívat nové trendy ve vzdělávání. Co lze očekávat od řadových zaměstnanců, jak je motivovat, jak je trénovat a jak si je i udržet

Kurz je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům Housekeepingu a celkově všem, kteří se na řízení tohoto úseku podílejí. Stejně jako řadovým zaměstnancům, kteří si chtějí osvojit praktiky efektivní komunikace.

Seminář je volným pokračováním seminářů Housekeeping I. a II.  Absolvování těchto modulů není podmínkou k účasti na modulu III.


pro členy AHR ČR: 5 445 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.


Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – 

Certifikát AHR ČR  

vztahující se k tomuto odbornému kurzu.  V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 8 470 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.


Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – 

Certifikát AHR ČR  

vztahující se k tomuto odbornému kurzu.  V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


23. a 24. 10. Dvoudenní kurz Revenue Managementu

Více

Potřebujete vědět, jak využít nejnovějších technologií a jak dělat rychlá rozhodnutí založená na datech pro zvýšení hotelových tržeb? Jaké jsou základní principy Revenue Managementu a jejich správné používání? Analytické příklady a využití cílené/efektivní komunikace pro získání konkurenční výhody - hotely nad 40 pokojů

Kurz je určen:

majitelům hotelů, provozním ředitelům, Revenue  manažerům, pracovníkům rezervačního oddělení a všem, kteří s cenou ubytovacích kapacit pracují. Pro všechny, kteří se chtějí naučit optimalizovat ceny, segmentaci a kategorizace hostů a nastavit si vlastní cenovou strukturu a politiku ve vztahu k aktuální situaci v hotelu a na trhu

Co Vám kurz přinese:

Pomůžeme Vám se zorientovat v principech a nástrojích Revenue Managementu. Pomocí přesné segmentace a kategorizace hostů se naučíte optimalizovat ceny, dokážete nastavit a standardizovat vlastní cenovou strukturu a politiku ve vztahu k aktuální situaci v hotelu a na trhu. Vaše ceny budou mít jasnou strukturu a organizaci. Poznáte praktické příklady, jak nejenom nastavit ceny, ale jak je vhodně komunikovat s předstihem a být připravený na každý trh individuálně.

Kdy kurz využít

Pokud se potřebujete seznámit se základními revenue technikami, statistikami a reporty. A chcete lépe pochopit cíl uplatňování Revenue Managementu jako je v první řadě zvýšení konkurenceschopnosti, a v důsledku toho i růst tržeb. Pokud chcete lépe nastavit své produkty a zvýšit úroveň jejich kvality.

Důraz je kladen na správné postupy při využívání nabytých znalostí v praxi. Účastníci se seznámí s vhodnou aplikací taktik Revenue Managementu v praxi. Pozornost bude rovněž věnována využívání informací ve prospěch těchto taktik.

Účastníci budou z kurzu odcházet s praktickými podklady s cílem být schopen zavést základy Revenue Managementu v ubytovacím zařízení.


Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 9 801 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 13 310 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


4. 11. Trendy a standardy obsluhy OSTRAVA

Více

Chcete zvýšit počet spokojených zákazníků, kteří se vrací a doporučí Vás?

Jsou Vaši zákazníci stále náročnější?

Ovládáte  základní gastronomická pravidla pro obsluhu a znáte současné trendy? 

Poznejte  základy psychologie zákazníků. Naučte se rozezant typy zákazníků. Jak s nimi jedna

Pro koho je seminář určen? Pro pracovníky obsluhy a kuchyně, pro pracovníky v kontaktu se zákazníkem, pro vedoucí pracovníky

Co vám kurz přinese? Zvýšení spokojenosti zákazníků loajalita – doporučování. Zlepšení se v komunikaci se zákazníkem i kolegou. Pochopíte, proč vznikají problémy při komunikaci a jak jim můžete předejít. Zlepšení úspěšnosti prodeje.. Naučíte se lépe řešit konflikty a stížnosti. Zjistíte svůj osobnostní typ a jak se rozvíjet.

Okruhy témat

  • Základy etikety obsluhy
  • Proklientské chování a přístup k hostům
  • Pravidla aktivní nabídky a prodeje
  • UP SELLING a jeho využití v praxi
  • Řešení stížností a konfliktů. Jak jim předcházet
  • Trendy v Gastronomii, praktická cvičení
Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 5 687 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 8 712 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 8 míst.

6. 11. Ekonomika restaurací v kostce

Více

Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady? Chcete se naučit počítat?

Kalkulace, tvorba cen, food cost, beverage cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. Dobrá gastronomie začíná počítáním. Kolik utržit, kolik vydělat, jakou marži nastavit… Jednoduché pojmy, bez kterých to nejde dělat.

Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký vybrat nejvhodnější restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba, kde v provozu ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

Kurz je určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

Co Vám kurz přinese:

Především to, co vás na denní bázi trápí. Naučíte se, jak efektivně počítat nákladovost a jak tvořit cenu. Jak spočítat Food cost s beverage cost. Jak si pohrát s náklady. Jak bojovat – zvýšit obraty nebo zisky. Ukážeme si úplné základy, jak si vypočítat denní tržby (zisky) a jak je docílit. Řekneme si, jak ušetřit na personálu, nebo co vlastně sledovat. Část kurzu je zaměřena i na pozici šéfkuchaře (ale nejen), především tvorba kalkulací, efektivní plánování personálu, využití technologií, nebo změna koncepce menu.

Kdy kurz využít

Kdykoliv. Tedy vlastně denně. Naučíte se pracovat s čísly na denní bázi, tak aby Vám tato práce nezabrala více jak 10 minut denně, přesto, abychom získali důležité informace k plánování a porovnávání. Tento kurz Vám otevře oči v tom, kde můžeme ušetřit, kde naopak je lepší nešetřit. porovnávání. Tento kurz Vám otevře oči v tom, kde můžeme ušetřit, kde naopak je lepší nešetřit.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 5 687 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 8 107 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 2 míst.

13.11. Znáte dobře vaše legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Více

Jaké jsou nové trendy v gastronomii v souvislosti s odpady a darováním pokrmů? Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky? Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků? Na co se soustředit a jak se vyhnout problémům?

Pro koho je kurz určen?

 Pro vedoucí pracovníky restauračních provozů, pro stávající i nové podnikatele v oblasti gastronomie. Pro všechny, kteří si chtějí ujasnit, nebo osvojit legislativní povinnosti v oblasti gastro provozů.

Kdy kurz využít?

Ať již s businessem začínáte či si jen potřebujete ujasnit, že veškeré nové zákonem dané požadavky máte správně řešeny.

Stručný obsah:

  • Rozbor platné legislativy a doporučených řešení
  • HACCP (zpracování, certifikace, audit, konzultace, související dokumenty)
  • Návody v souvislosti se snížení odpadu a možnosti darovat nevydané pokrmy
  • ČOI a její požadavky a způsoby kontrol
  • Veterinární správa a její požadavky a způsoby kontrol
  • SZPI a její požadavky a způsoby kontrol
  • BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení)
  • Hygienické minimum
  • Odpadové hospodářství
  • Nové typy kontrol – nové rozložení kompetencí dozorových orgánů
Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 5 687 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

Certifikát AHR ČR, vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 8 470 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

Certifikát AHR ČR, vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 4 míst.

14. 11. Revenue Management pro hotely do 40 pokojů a penziony

Více

Pokud se potřebujete seznámit se základy Revenue, revenue statistikami a běžně dostupnými reporty, a chcete lépe pochopit cíl uplatňování Revenue managementu, jako je v první řadě zvýšení konkurenceschopnosti a v důsledku toho i růst tržeb z prodeje pokojů. Pomůžeme vám také rozšířit znalost prodejních kanálů, lépe je nastavit a zvýšit úroveň jejich kvality.

Kurz je určen:

Majitelům hotelů a penzionů, pracovníkům rezervačního oddělení, Revenue manažerům nebo zástupcům recepce, kteří pracují s cenou ubytovacích kapacit. Obsah kurzu je zaměřen na malá – střední ubytovací zařízení s kapacitou do 40 pokojů. Je ideální pro všechny, kteří se chtějí naučit optimalizovat strukturu cen, rozumět prodejním kanálům a nastavit cenovou politiku s ohledem na aktuální situaci v hotelu a na trhu. Kurz je vhodný pro ty, kteří preferují méně teorie a více praktických příkladů.

Co Vám kurz přinese:

Pomůžeme vám se zorientovat v základních principech a nástrojích revenue managementu, které můžete okamžitě aplikovat ve vašem ubytování. Naučíte se pracovat s online prodejními kanály, porozumíte jejich fungování, výhodám a nevýhodám. Pochopíte, jak funguje Channel manager a jak s ním efektivně pracovat. Naučíte se tvořit a nastavovat vlastní cenovou strukturu a dále ji optimalizovat podle aktuální situace v hotelu a na trhu. 

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 7 623 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 

pro nečleny: 10 043 Kč vč. DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


Uzavřený kurz - kurz na míru vaší organizace

Více
Lektor: bude upřesněno

Nenašli jste pro vás potřebná témata?

Raději byste měli kurz na klíč ve vašem zařízení dle konkrétních přání a požadavků?

Rádi pro vás takový kurz zorganizujeme, přesně šitý na požadavky a potřeby vaší organizace. Mimo speciální ceny za tento kurz (od 24 000 Kč + DPH) a školení ve vaší organizaci máte možnost do skladby školení přímo zasáhnout. Veškeří naši lektoři jsou odborníci z oblasti hotelnictví či gastronomie s dlouholetou praxí. Dokáží předat mnoho potřebných a cenných praktických informací.