Vypsané kurzy

12.10. Housekeeping, modul II. - Kurz je již obsazen.

Více

Uvědomujete si, že oddělení Housekeepingu negeneruje přímo zisk a je typicky nákladové středisko?
Chcete se seznámit se současnými trendy a osvědčenými postupy v oblasti úspěšného vedení pracovního týmu?

Naučíte se, jak efektivně budovat a řídit svůj tým.  Jak využívat různé motivační nástroje ke zvyšování jeho výkonnosti, efektivně organizovat práci v týmu a provádět následnou kontrolu. 

Interaktivní pojetí semináře umožňuje účastníkům vyzkoušet si celou řadu situací přímo na sobě.


Seminář je volným pokračování semináře Housekeeping , modul I.


Je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům housekeepingu a také těm, kteří se na pozici vedoucího oddělení připravují

pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 



13.10. Housekeeping, modul II. nový termín kurzu

Více

Uvědomujete si, že oddělení Housekeepingu negeneruje přímo zisk a je typicky nákladové středisko?
Chcete se seznámit se současnými trendy a osvědčenými postupy v oblasti úspěšného vedení pracovního týmu?

Naučíte se, jak efektivně budovat a řídit svůj tým.  Jak využívat různé motivační nástroje ke zvyšování jeho výkonnosti, efektivně organizovat práci v týmu a provádět následnou kontrolu. 

Interaktivní pojetí semináře umožňuje účastníkům vyzkoušet si celou řadu situací přímo na sobě.

Seminář je volným pokračování semináře Housekeeping , modul I.

Je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům housekeepingu a také těm, kteří se na pozici vedoucího oddělení připravují

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 3 míst.

25.10. Ekonomika restaurací v kostce

Více

Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady?

Zajímá vás ekologie a chtěli byste vařit beze zbytků?

Kalkulace, tvorba cen, food cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. A přitom jedno bez druhého není nic. Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký použít nejlepší restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba kde v provoze ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

Kurz je určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 



pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 




Zbývá posledních 4 míst.

9.11. Znáte dobře aktuální legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Více

Víte, že byla stanovena zásadní pravidla pro požadavky státního dozoru?

  • Víte, že byl aktualizován stěžejní zákon 110/1997 Sb. o potravinách v roce 2021?
  • Seznámíte se s novými pravidly z připravované vyhlášky ministerstva zemědělství v oblasti gastronomie
  • Jaké činnosti v oblasti hygieny nás naučila pandemie brát za své.? Projdeme celý provoz a ukážeme si příklady.
  • Nové trendy v gastronomii v souvislosti s odpady a darováním pokrmů Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky? Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků? Na co se soustředit a jak se vyhnout problémům?

    Pro koho je kurz určen?

    Pro vedoucí pracovníky restauračních provozů, pro stávající i nové podnikatele v oblasti gastronomie. Pro všechny, kteří si chtějí ujasnit, nebo osvojit legislativní povinnosti v oblasti gastro provozů.


    Přihlaste se zde
    pro členy AHR ČR: 4 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 5 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    Zbývá posledních 8 míst.

    Housekeeping, modul III.

    Více
    Zajímáte se o sledování a řízení nákladů na úseku Housekeepingu související s fluktuací či absencí pracovníků?

    Řešíte, jaká je motivace a spokojenost členů Vašeho týmu? Nebo Vás zajímá vše, co se vzdělávání pracovníků Housekeepingu týká?

    Porozumíte lépe řízení nákladů. S přihlédnutím k tomu, že jeden z největších nákladů, a nejen na oddělení Housekeepingu, představují náklady na zaměstnance.
    Naučíte se definovat vzdělávací potřeby a sestavit tréninkové plány, které zaujmou a zajistí profesní rozvoj Vašeho týmu. Jak efektivně rozvíjet zaměstnance a využívat nové trendy ve vzdělávání. Co lze očekávat od řadových zaměstnanců, jak je motivovat, jak je trénovat a jak si je i udržet

    Seminář je volným pokračováním seminářů Housekeeping I. a  II.  Absolvování těchto modulů není
    podmínkou k účasti na modulu III.

    Je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům Housekeepingu a celkově všem, kteří se na řízení tohoto úseku podílejí. Stejně jako řadovým zaměstnancům, kteří si chtějí osvojit praktiky efektivní komunikace.


    pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.
    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.
    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    Krizové situace v provozu a psychologická podpora

    Více

    Jak se připravit na možné nenadálé události charakteru extrémně stresujícího zážitku?

    Během kurzu se seznámíte s pojmem akutní krize, krizová intervence, s průběhem akutní reakce na stres a s tím, jakou psychologickou podporu je možné účastníkům krizové situace poskytnout.

    Zmíníme téma pracovního vyhoření a jeho prevenci.

    pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
    pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

    Jak rozjet podnikání gastro provozů

    Více

    Otevíráte  restauraci, hotel, nebo prostě jen bar? Nevíte úplně jak na to?  

    Hledáte vhodný koncept?  Potřebujete skloubit kvalitní pokrmy, nápojový lístek a zároveň pracovat na udržení špičkového personálu? 

    Chcete si spočítat návratnost a zjistit kolik investovat do vybavení?

    Během tohoto  kurzu dostane odpověď a zároveň řadu tipů, jak zlepšit ekonomiku provozu.  Jak efektivně plánovat.  Jak najít vhodný personál a jak se o dobrý tým starat. Mnohdy vhodně vybraná technologie vystačí za drahého kuchaře.  Zjistíte, jak vybrat vhodného dodavatele. Nebo jak nastavit finanční cíle. Jak říká lektor Radek Pálka: „Ukážeme si, jak správně plánovat, aby nám na konci i něco zbylo. Ne vždy je dobré za každou cenu brát každý kšeft“



    pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


    pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 



    Uzavřený kurz - kurz na míru vaší organizace

    Více
    Lektor: bude upřesněno

    Nenašli jste pro vás potřebná témata?

    Raději byste měli kurz na klíč ve vašem zařízení dle konkrétních přání a požadavků?

    Rádi pro vás takový kurz zorganizujeme, přesně šitý na požadavky a potřeby vaší organizace. Mimo speciální ceny za tento kurz (od 20 000 Kč + DPH) a školení ve vaší organizaci máte možnost do skladby školení přímo zasáhnout. Veškeří naši lektoři jsou odborníci z oblasti hotelnictví či gastronomie s dlouholetou praxí. Dokáží předat mnoho potřebných a cenných praktických informací.

    Voucher Akademie AHR jako dárek či ocenění

    Více
    Lektor: bude upřesněno

    Neváhejte a objednejte si jako skvělý dárek či ocenění pro vaše kolegy voucher Akademie AHR pro rok 2020

    Voucher v hodnotě 3 300 Kč či 3 800 Kč se dá během roku využít na vybraný kurz naší Akademie.