Vypsané kurzy :: AKADEMIE AHR
Asociace hotelů a restaurací České republiky
Česky English
Česky English

SET MENU KURZŮ

Exkluzivní seminář IVO TOMANA: Schopní zaměstnanci jako ohrožený druh? Chyťte je a nepouštějte

Více

Proč je většina nabídek práce nudná a málo efektivní?

Jak najít ty nejlepší lidi a koho nepřijímat a proč, jak se rozhodovat při náboru?

Jak poznat své hvězdy budoucnosti a uvědomíte si kde najdete talenty?

Proč motivace zvenčí selhává?

Jaké jsou nutné a nenaučitelné vlastnosti a jak najít emoční schopnosti pro vynikající výkon?

Jak efektivněji kontrolovat a hodnotit zaměstnance?

Jaké lidi zaměstnat a koho zásadně nepřijímat?

Koho propustit a koho povýšit?

Jak vypočítat schopnosti „hvězd“?

Přednáška Ivo Tomana na 13. výroční konferenci AHR ČR v listopadu 2018 byla účastníky tou nejlépe hodnocenou. Přijďte se nyní dozvědět víc.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 900 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 900 Kč bez DPH

Speciální akce 3+1 : v rámci této akce nabízíme účast každé čtvrté osoby z jedné společnosti zdarma


Housekeeping, modul 1

Více

Co host od ubytovacího zařízení očekává?

Jaké činnosti mohou zaměstnanci v rámci ubytovacího zařízení pozitivně ovlivnit?  

Co vlastně dělá paní pokojskou skutečným profesionálem?

Během kurzu si připomeneme důležitost dodržování zásad hygienické bezpečnosti, užívání jednotného systému, porozumění pracovnímu procesu, správné manipulace s prádlem, obecných profesionálních návyků a citu pro detail.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Efektivní řízení restauračních provozů

Více

Zajímá vás, na co se zaměřit při řízení restaurací?

Kde „číhají“ největší rizika? Jak skloubit kvalitní pokrmy, nápojový lístek a jak pracovat na udržení špičkového personálu?

Jaké jsou současné trendy v oblasti restauratérství?

Témata budou pestrá, jako např.  výběr zaměstnanců, marketing restaurací, ale i například i okrajově tvorba jídelních a nápojových lístků.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Recepční profesionál

Více

Jaké jsou úkoly a přístupy profesionálního recepčního?

Jaké jsou činnosti obecně související s hotelovou recepcí?

Kromě běžných rutinních procedur seminář rozebírá i problematiku správné komunikace recepčních s hostem, celkovou péči o hosta, proaktivní nabídku služeb (upselling), důležitosti informačních toků a spolupráce recepce s ostatními odděleními hotelu.

Obsahuje i návod na řešení připomínek, stížností či nestandardních situací, které mohou na recepci nastat.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Fotíme (nejen) na Instagram a efektivní reklama

Více

Chcete rozšířit obzory a naučit se, jak zajímavě fotit jídlo a nápoje?

Rozjíždíte Instagram a potřebujete se zorientovat na této sociální síti?

Vysvětlíme si základy focení a prakticky vyzkoušíme. Zacílíme na Instagram a Facebook včetně reklamy a využití pro business. 

Kurz je určen pracovníkům marketingu, kteří potřebují zvýšit kvalitu svých fotek a reklam, i začátečníkům kteří se s těmito typy sociálních sítí teprve seznamují

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Znáte dobře vaše nové legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Více

Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky?

Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků?

Během kurzu projdeme témata jako HACCP, ČOI a její požadavky a způsoby kontrol, veterinární správa a její požadavky a způsoby kontrol, SZPI a její požadavky a způsoby kontrol, BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení) a hygienické minimum

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 800 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 800 Kč bez DPH

Úvod do revenue managementu

Více

Zajímá Vás, co je to revenue management a jaké jsou jeho principy?

Setkáváte se v práci s daty svého hotelu a chcete jim blíže porozumět?

Úvod do revenue managementu (RM) je koncipován jako obecné představení RM, přibližuje základní aspekty RM – produkt, klienta, čas a cenu, osvětluje klíčové pojmy a učí s nimi pracovat a počítat.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Základní standardy profesionální obsluhy pro servírky a číšníky

Více

Také se domníváte, že obsluha nemusí nutně znát detailně francouzský způsob obsluhy, ale měla by mít základní znalosti profesionální obsluhy?

Zvládnutí péče o hosta a být schopen ho profesionálně obsloužit je elementárních znalostí každého zaměstnance, který je ve styku s našimi hosty bez ohledu na to, jaký typ stravovacího zařízení provozujeme.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Maximálně efektivní a ziskové ubytovací zařízení – jak na to! (provoz i budování)

Více

Víte, jak pomocí optimalizace maximalizovat tržby a minimalizovat náklady?

Intenzivní kurz s omezenou kapacitou účastníků vás seznámí kupříkladu s: optimálním provozem a tvorbou samotné koncepce ubytovacího zařízení, s výběrem vhodných vybavovacích předmětů, se základními aspekty optimální hotelové restaurace, stejně jako konferenčních prostor, s cenotvorbou a obchodem (marketingový plán, práce s cenou, upselling i slevové portály).

 

 

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 800 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 800 Kč bez DPH

Obsahový marketing chytře a efektivně

Více

Co vůbec je obsahový marketing a proč je tak důležitý?

Jaké jsou jeho výhody? 

Proč ho dělat? A hlavně – jak ho dělat? Kde váš obsah publikovat a jak docílit vyššího dosahu?

Jak docílit růstu povědomí o vaší značce a jaké využívat distribuční kanály? A mnohé další

 

 

 

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Základní standardy profesionální obsluhy - Akademie v regionech

Více

Také se domníváte, že obsluha nemusí nutně znát detailně francouzský způsob obsluhy, ale měla by mít základní znalosti profesionální obsluhy?

Zvládnutí péče o hosta a být schopen ho profesionálně obsloužit je elementárních znalostí každého zaměstnance, který je ve styku s našimi hosty bez ohledu na to, jaký typ stravovacího zařízení provozujeme.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Krizové situace v provozu a psychologická podpora

Více

Jak se připravit na možné nenadálé události charakteru extrémně stresujícího zážitku?

Během kurzu se seznámíte s pojmem akutní krize, krizová intervence, s průběhem akutní reakce na stres a s tím, jakou psychologickou podporu je možné účastníkům krizové situace poskytnout.

Zmíníme téma pracovního vyhoření a jeho prevenci.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Já šéfem - má nová role - Akademie v regionech

Více

Jak být dobrým šéfem svým současným či předchozím kolegům a jak nepřijít o stávající přátelské vztahy?

V rámci kurzu probereme změnu role v rámci týmu a jak se jí nejlépe zhostit, jak dobře vést svěřený tým a plnit nové povinnosti směrem ke svým nadřízeným.

Jak dobře naslouchat, jak rozdělovat a delegovat práci a jak kontrolovat výsledky.

Vyzkoušíme si základy koučování a mentoringu v praxi v rámci modelových situací

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Housekeeping, modul 2

Více

Jaké jsou současné trendy a osvědčenými postupy v oblasti housekeeping?

Jak vést lidi, jak je motivovat, jak organizovat práci a kontrolu?

Seminář je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům housekeepingu a celkově všem, kteří se na řízení tohoto úseku podílejí. Seminář je volným pokračováním modulu 1

 

 

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 300 Kč bez DPH
pro nečleny: 4 300 Kč bez DPH

Akademie AHR pro restauratéry

Více

Jak dosáhnout většího zisku Vašeho gastro provozu?

Jak si udržet klienty?

Jak nastavit a dodržovat standardy ve Vaší restauraci?

Balíček kurzů pro provozovatele restaurací, F&B manažery a vedoucí odbytových úseků, který Vám dá tipy, jak zefektivnit provoz Vaší restaurace

4 jednodenní kurzy z oblasti gastronomie:

Jak poznat a ohodnotit služby vlastní restaurace. Jak jí vidět očima zákazníků.

  1. Komunikace s hosty. Tvorba standardů pro úspěšnou restauraci. 
  1. Efektivní prodej nápojů v restauračním byznysu.
  1. Trendy a rentabilita v sestavě jídelních lístků.

Pro více informací nás kontaktujte

 

 

Balíček kurzů - manažerské dovednosti

Více

Jak zlepšit pracovní výkony Vašich zaměstnanců?

Jak rozvíjet, motivovat, delegovat Vaše zaměstnance?

Jak vést efektivní tým?

Balíček kurzů pro vedoucí zaměstnance, manažery a majitele společností, který Vám dá tipy, jak ve Vašich zaměstnancích najít to nejlepší

5 jednodenních kurzů z manažerské oblasti:

  1. 1. Jak najít, získat a udržet dobré zaměstnance
  2. 2. Instruování, delegování a zpětná vazba
  3. 3. Konflikty a námitky
  4. 4. Motivace a demotivace
  5. 5. Happiness at work (štěstí v práci)

Pro více informací nás kontaktujte

 

Moderní efektivní koncepce ubytovacích a stravovacích zařízení – individuální dlouhodobá podpora na míru

Více

Plánujete budovat či rekonstruovat ubytovací či stravovací zařízení?

Můžeme Vám pomoci

Koncepční podpora bude sestavena zájemci individuálně na míru. Podporu Vám poskytnou naši přední odborníci z oboru na základě svých letitých osvědčených zkušeností ze stovek zařízení…

Mystery Shopping profesionálně a s bonusem

Více

Jak váš hotel vidí a vnímá váš host?

Zajistíme Vám profesionální provedení Mystery Shoppingu, tzn. utajené zcela nezávislé návštěvy a kontroly Vašeho zařízení.

Tato návštěva a s ní spojená kontrola standardu a poskytovaných služeb Vám zajistí plně objektivní pohled na Váš produkt.

Základní obsah Mystery Shoppingu pro ubytovací zařízení: provedení rezervace, check-in, 1x přenocování, zhodnocení pokoje, návštěva 2-3 středisek, check-out, základní bezprostřední ústní výstup, zpracování písemného výstupu

Pro více informací o těchto kurzech nás, prosím, kontaktujte.

 

 

Voucher Akademie AHR jako dárek či ocenění

Více

Neváhejte a objednejte si jako skvělý dárek či ocenění pro vaše kolegy voucher Akademie AHR pro rok 2019.

Voucher v hodnotě 3 300 Kč či 3 800 Kč se dá během roku využít na vybraný kurz naší Akademie.

 

 

Uzavřený kurz - kurz na míru vaší organizace

Více

Nenašli jste pro vás potřebná témata?

Raději byste měli kurz na klíč ve vašem zařízení dle konkrétních přání a požadavků?

Rádi pro vás takový kurz zorganizujeme, přesně šitý na požadavky a potřeby vaší organizace. Mimo speciální ceny za tento kurz (od 20 000 Kč + DPH) a školení ve vaší organizaci máte možnost do skladby školení přímo zasáhnout. Veškeří naši lektoři jsou odborníci z oblasti hotelnictví či gastronomie s dlouholetou praxí. Dokáží předat mnoho potřebných a cenných praktických informací.

Barmanský a baristický kurz

Více

Pro více informací o těchto kurzech nás, prosím, kontaktujte.