Vypsané kurzy

11.4. Ekonomika restaurací v kostce - Kurz je již obsazen.

Více

Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady? Zajímá vás ekologie a chtěli byste vařit beze zbytků? Kalkulace, tvorba cen, food cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. A přitom jedno bez druhého není nic. Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký použít nejlepší restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba kde v provoze ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

Kurz je určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 
pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

25.4. Ekonomika restaurací v kostce - Kurz je obsazen

Více

Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady? Zajímá vás ekologie a chtěli byste vařit beze zbytků? Kalkulace, tvorba cen, food cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. A přitom jedno bez druhého není nic. Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký použít nejlepší restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba kde v provoze ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

Kurz je určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 
pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

27.4. PR & Marketing hotelu

Více

Chcete zjistit, proč je hotelový marketing tak důležitý? Naučit se spravovat sociální sítě? Umět nastavit a vytvořit efektivní reklamy? Zvýšit povědomí o vaší značce? Budovat vztahy s médii?

Co Vám kurz přinese: Všichni to víme, dobrý marketing je v dnešním světě základním stavebním kamenem pro úspěšný business.

Kurz je určen:

Marketingovým koordinátorům, specialistům nebo manažerům, majitelům hotelů, správcům obsahu webu a sociálních sítí. Pro všechny, kteří se zajímá o marketing PR nebo chtějí s marketingem začít.

Kdy kurz využít

Potřebujete se seznámit s hotelovým marketingem, s digitálními nástroji, sociálními sítěmi a aplikacemi a dát vaší marketingové komunikaci strukturu.

pro členy AHR ČR: 4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.



pro nečleny: 6 000 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.




4. 5. HOUSEKEEPING, modul I.

Více

Jaký rozsah služeb středisko housekeepingu zajišťuje?

Jaké veškeré činností mohou jeho pracovníci v rámci ubytovacího zařízení ovlivnit?

Na kurz volně navazují i moduly II. a III.

Co Vám kurz přinese: Získáte přehled o veškerých činnostech, které toto oddělení musí zabezpečit. Projdete postupy a jednoduchá pravidla jednotlivých činností. Zjistíte, jak může housekeeping ovlivnit fakt, jestli se host vrátí.

Seznámíte se s úkoly, které mohou zaměstnanci ovlivnit a jednoduše řešit. Naučíte se, jak zaměstnancům pracovní činnosti zefektivnit a jak jim pomoci v rychlém a kvalitním úklidu. Dozvíte vše o zcela novém pohledu na tento úsek.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – 

Certifikát AHR ČR  vztahující se k tomuto odbornému kurzu.  V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – 

Certifikát AHR ČR  vztahující se k tomuto odbornému kurzu.  V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 6 míst.

23.5. Recepční profesionál - Zákaznický servis

Více

Víte, že vše na hotelu či penzionu začíná a končí na recepci?

Víte, že recepční profesionál je nejlepší vizitkou ubytovacího zařízení?

Chcete vše poznat na konkrétních názorných příkladech ze života?

Seminář je veden názornou, zcela praktickou formou, je zaměřen na základní profesní návyky, dovednosti a činnosti probíhající na recepci a obecně související s recepcí. Poznatky ze semináře jsou obratem aplikovatelné v praxi.

Co Vám kurz přinese:

Seznámíte se krom obvyklých rutinních procedur s problematikou správného vystupování a profesionální komunikace pracovníků recepce s hostem. Jak proaktivně řešit potřeby zákazníků a předcházet konfliktům. Naučíte se, na co se při komunikaci zaměřit. Osvojit si techniky prozákaznického přístupu (co do úst a mezi gesta recepčního patří a co naopak nepatří). Zjistíte přesně, v čem spočívá skutečná profesionální péče o hosty, která zásadním způsobem ovlivňuje jejich celkovou spokojenost. Pozornost je věnována důležitosti vedení informačních toků a spolupráce a efektivní komunikace mezi střediskem recepce a ostatními odděleními hotelu. Procvičíte si jak a kdy využít proaktivní nabídky služeb.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


10.5. Znáte dobře aktuální legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Více

Víte, že byla stanovena zásadní pravidla pro požadavky státního dozoru?

  • Víte, že byl aktualizován stěžejní zákon 110/1997 Sb. o potravinách v roce 2021?
  • Seznámíte se s novými pravidly z připravované vyhlášky ministerstva zemědělství v oblasti gastronomie
  • Jaké činnosti v oblasti hygieny nás naučila pandemie brát za své.? Projdeme celý provoz a ukážeme si příklady.
  • Nové trendy v gastronomii v souvislosti s odpady a darováním pokrmů Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky? Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků? Na co se soustředit a jak se vyhnout problémům?

    Pro koho je kurz určen? Pro vedoucí pracovníky restauračních provozů, pro stávající i nové podnikatele v oblasti gastronomie. Pro všechny, kteří si chtějí ujasnit, nebo osvojit legislativní povinnosti v oblasti gastro provozů.

    Přihlaste se zde
    pro členy AHR ČR: 4 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 6 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    6.6. Ekonomika restaurací v kostce

    Více

    Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady? Zajímá vás ekologie a chtěli byste vařit beze zbytků? Kalkulace, tvorba cen, food cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. A přitom jedno bez druhého není nic. Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký použít nejlepší restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba kde v provoze ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

    Kurz je určen:

    Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

    Přihlaste se zde
    pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH
    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 
    pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH
    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

    8.6. Housekeeping, modul II.

    Více

    Uvědomujete si, že oddělení Housekeepingu negeneruje přímo zisk a je typicky nákladové středisko?
    Chcete se seznámit se současnými trendy a osvědčenými postupy v oblasti úspěšného vedení pracovního týmu?

    Naučíte se, jak efektivně budovat a řídit svůj tým.  Jak využívat různé motivační nástroje ke zvyšování jeho výkonnosti, efektivně organizovat práci v týmu a provádět následnou kontrolu. 

    Interaktivní pojetí semináře umožňuje účastníkům vyzkoušet si celou řadu situací přímo na sobě.


    Seminář je volným pokračování semináře Housekeeping , modul I.


    Je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům housekeepingu a také těm, kteří se na pozici vedoucího oddělení připravují

    Přihlaste se zde
    pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 

    pro nečleny: 5 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.

    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


    Zbývá posledních 5 míst.

    14. a 15. 6. Revenue management - kurz je již obsazen

    Více

    Zajímá vás, jaké jsou základní principy Revenue Managementu a jak těchto principů správně využít v praxi? Přijďte zjistit, jak využít nejnovějších technologii a zároveň, jak dělat rychlá rozhodnutí založená na datech s cílem zvýšit hotelové tržby. 

    Pomůžeme Vám se zorientovat v principech a nástrojích Revenue Managementu. Pomocí přesné segmentace a kategorizace hostů se naučíte optimalizovat ceny, dokážete nastavit standardizovat vlastní cenovou strukturu a politiku ve vztahu k aktuální situaci v hotelu a na trhu. Vaše ceny budou mít jasnou strukturu a organizaci. Poznáte praktické příklady, jak nejenom nastavit ceny, ale jak je vhodně komunikovat s předstihem a být připravený na každý trh individuálně.

    pro členy AHR ČR: 7 900 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 9 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady. Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    Krizové situace v provozu a psychologická podpora

    Více

    Jak se připravit na možné nenadálé události charakteru extrémně stresujícího zážitku?

    Během kurzu se seznámíte s pojmem akutní krize, krizová intervence, s průběhem akutní reakce na stres a s tím, jakou psychologickou podporu je možné účastníkům krizové situace poskytnout.

    Zmíníme téma pracovního vyhoření a jeho prevenci.

    pro členy AHR ČR: 4 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 6 000 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.  Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    Uzavřený kurz - kurz na míru vaší organizace

    Více
    Lektor: bude upřesněno

    Nenašli jste pro vás potřebná témata?

    Raději byste měli kurz na klíč ve vašem zařízení dle konkrétních přání a požadavků?

    Rádi pro vás takový kurz zorganizujeme, přesně šitý na požadavky a potřeby vaší organizace. Mimo speciální ceny za tento kurz (od 22 000 Kč + DPH) a školení ve vaší organizaci máte možnost do skladby školení přímo zasáhnout. Veškeří naši lektoři jsou odborníci z oblasti hotelnictví či gastronomie s dlouholetou praxí. Dokáží předat mnoho potřebných a cenných praktických informací.