KURZY VÁM NA MÍRU

Nenašli jste to, co potřebujete? Ozvěte se. Vezmeme Vám míry a ušijeme na zakázku celý šatník vzdělávání!

A CO UMÍME? V minulosti jsme si střihli třeba:

BUDGETING & FORECASTING EFEKTIVNÍ VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ HOUSEKEEPING JAK VÉST A MOTIVOVAT TÝM JAK ZÍSKAT HOSTA SVÝM PŘÍSTUPEM? KALKULACE V GASTRONOMICKÝCH PROVOZECH MANAŽERSKÉ SCHOPNOSTI A DOVEDNOSTI MARKETINGOVÉ VYUŽÍTÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ PR A KOMUNIKACE VE SLUŽBÁCH PROFESIONÁLNÍ OBSLUHA HOSTŮ PRO ČÍŠNÍKY A SERVÍRKY ŘEŠENÍ NESTANDARDNÍCH SITUACÍ V PROVOZU REZERVACE ŘÍZENÍ UBYTOVACÍHO ÚSEKU ŘÍZENÍ ÚSEKU F&B TIME MANAGEMENT
Co SE O NÁS POVÍDÁ...

Jak vypadá již vypsaný kurz?

Recepční profesionál

Cena pro členy AHR ČR:
3 300 Kč bez DPH
Cena pro nečleny:
4 300 Kč bez DPH

Mám zájem

Jaké jsou úkoly a přístupy profesionálního recepčního?

Jaké jsou činnosti obecně související s hotelovou recepcí?

Kromě běžných rutinních procedur seminář rozebírá i problematiku správné komunikace recepčních s hostem, celkovou péči o hosta, proaktivní nabídku služeb (upselling), důležitosti informačních toků a spolupráce recepce s ostatními odděleními hotelu.

Obsahuje i návod na řešení připomínek, stížností či nestandardních situací, které mohou na recepci nastat.

Znáte dobře vaše nové legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Cena pro členy AHR ČR:
3 800 Kč bez DPH
Cena pro nečleny:
4 800 Kč bez DPH

Mám zájem

Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky?

Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků?

Během kurzu projdeme témata jako HACCP, ČOI a její požadavky a způsoby kontrol, veterinární správa a její požadavky a způsoby kontrol, SZPI a její požadavky a způsoby kontrol, BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení) a hygienické minimum

Výpis všech kurzů
Profesionálové radí profesionálům
Vypisujeme kurzy, jež vás posunou dál
Prohlédnout vypsané kurzy
Asociace hotelů a restaurací České republiky Z.s.
Revoluční 762/13, 110 00 Praha 1 - STARÉ MĚSTO