Kurz Jak znovu rozjet provoz F&B úseků od A do Z

Cena pro členy AHR ČR:
3 300 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 




Cena pro nečleny:
4 300 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 




Určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům a především F&B manažerům. Lektor uvítá i ředitele a Operations manažery. Často se stává, že právě oni jsou problematikou F&B nepolíbeni.

Co Vám kurz přinese:

Především to, co vás na denní bázi trápí. Naučíte se, jak efektivně plánovat personál. Jak spočítat Food cost s beverage cost. Jak si pohrát s náklady. Jak bojovat s nedostatkem personálu. Část kurzu je zaměřena i na pozici šéfkuchaře. Většinou jsou 2 druhy šéfů. Jeden umí vařit a druhý počítat. Málo kdy se povede obojí. Na tomto kurzu to, ale zvládnete.

Stručný obsah:

Naučíte se dělat kalkulace, plánovat. Spočítáte si výtěžnost nejen jídel a nápojů, ale i celých akcí, eventů. Vysvětlíme si pojmy jako forecasting, budgeting a celkově ekonomické plánování provozů.

V druhé půli se zaměříme na řízení lidských zdrojů tedy, jak na pohovory, kde sehnat personál a jak chybějící personál nahradit. Jednotlivá témata teoretické části jsou představována formou prezentace a pomocí výkladu, následuje diskuze s využitím modelových situací jednání. Důraz je kladen na výměnu zkušeností s využitím metody BEST PRACTISE


Mapa