12.10. Housekeeping, modul II. - Kurz je již obsazen.

Cena pro členy AHR ČR:
3 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


Cena pro nečleny:
4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


ceny jsou za osobu
Jste nebo budete manažerem oddělení Housekeepingu a chcete získat více zkušeností v oblasti řízení nákladů a zároveň potřebujete získat jasnou představu, co uděláte pro lepší výkonnost svého týmu i větší pohodu jeho členů. 

U úvodu se naučíte porozumět pojmům a výpočtům důležitých pro sledování a řízení nákladů oddělení Housekeepingu. 

V rámci praktické části semináře si osvojíte osvědčené postupy, jak vést tým, tak aby dosahoval výborných výsledků. Zároveň se naučíte rozvíjet a motivovat jednotlivce i celý pracovní tým a kultivovat svůj manažerský styl.

V závěrečné části semináře se dozvíte, jak sestavit kvalitní tým a jak si jej, pokud možno dlouhodobě udržet, protože lidské zdroje představují jeden ze strategických nákladů celého úseku.
Jednotlivá témata teoretické části jsou představována formou prezentace pomocí výkladu, následuje diskuze s využitím modelových situací jednání. Důraz je kladen na výměnu zkušeností s využitím metody BEST PRACITISE.


Kurzem Vás provede Lektorka: Jaroslava Vyskočilová
Od řadových pozic ve významných pražských hotelech dospěla k pozicím v top managementech hotelů mezinárodních řetězců. V posledních letech se v hotelu Vienna House Diplomat Prague věnuje hlavně oblasti řízení Back of House v hotelu – významnou část tvoří Housekeeping. Podílí se na prosazování ekologických prvků do hotelových provozů s důrazem na úsporu nákladů. Zabývá se klasifikací ubytovacích zařízení. Dlouhodobě školí v rámci Akademie AHR kurzy zaměřené na Housekeeping.



Kapacita kurzu je již naplněna. Máte-li zájem o zařazení do seznamu náhradníků, napište nám na skodna@ahrcr.cz. Pokud se místo uvolní, budeme Vás bezprostředně kontaktovat.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte projektovou manažerku

+420 778 070 628
skodna@ahrcr.cz

Možná si vyberete některý z našich dalších kurzů?

13.10. Housekeeping, modul II. nový termín kurzu

Více

Uvědomujete si, že oddělení Housekeepingu negeneruje přímo zisk a je typicky nákladové středisko?
Chcete se seznámit se současnými trendy a osvědčenými postupy v oblasti úspěšného vedení pracovního týmu?

Naučíte se, jak efektivně budovat a řídit svůj tým.  Jak využívat různé motivační nástroje ke zvyšování jeho výkonnosti, efektivně organizovat práci v týmu a provádět následnou kontrolu. 

Interaktivní pojetí semináře umožňuje účastníkům vyzkoušet si celou řadu situací přímo na sobě.

Seminář je volným pokračování semináře Housekeeping , modul I.

Je určen majitelům a provozovatelům ubytovacích zařízení, vedoucím pracovníkům housekeepingu a také těm, kteří se na pozici vedoucího oddělení připravují

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


Zbývá posledních 2 míst.

25.10. Ekonomika restaurací v kostce

Více

Chcete si spočítat náklady vaší restaurace? Zajímá vás cenotvorba a nákladovost jednotlivých jídel a nápojů? Chcete zvýšit zisky a snížit náklady?

Zajímá vás ekologie a chtěli byste vařit beze zbytků?

Kalkulace, tvorba cen, food cost. Pojmy, které všichni z praxe známe, ale mnozí je neumíme používat. A přitom jedno bez druhého není nic. Pokud vás zajímá, jak se tvoří kalkulace, jaký použít nejlepší restaurační software, jak se tvoří cena, jakou sílu mají sociální sítě, nebo třeba kde v provoze ušetřit peníze, tak přesně pro vás je tento kurz určen.

Kurz je určen:

Vedoucím pracovníkům v restauracích, jejich provozovatelům, ale i šéfkuchařům nebo provozním manažerům. Lektor uvítá i majitele, nebo hlavní účetní. Často se stává, že právě oni jsou problematikou ekonomiky gastro provozů nepolíbeni.

Přihlaste se zde
pro členy AHR ČR: 3 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 



pro nečleny: 4 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 




Zbývá posledních 4 míst.

9.11. Znáte dobře aktuální legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Více

Víte, že byla stanovena zásadní pravidla pro požadavky státního dozoru?

  • Víte, že byl aktualizován stěžejní zákon 110/1997 Sb. o potravinách v roce 2021?
  • Seznámíte se s novými pravidly z připravované vyhlášky ministerstva zemědělství v oblasti gastronomie
  • Jaké činnosti v oblasti hygieny nás naučila pandemie brát za své.? Projdeme celý provoz a ukážeme si příklady.
  • Nové trendy v gastronomii v souvislosti s odpady a darováním pokrmů Znáte všechny dozorové orgány a jejich požadavky? Víte, že hrozí vysoké pokuty v rámci správního řízení při nedodržení zákonem daných požadavků? Na co se soustředit a jak se vyhnout problémům?

    Pro koho je kurz určen?

    Pro vedoucí pracovníky restauračních provozů, pro stávající i nové podnikatele v oblasti gastronomie. Pro všechny, kteří si chtějí ujasnit, nebo osvojit legislativní povinnosti v oblasti gastro provozů.


    Přihlaste se zde
    pro členy AHR ČR: 4 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

    pro nečleny: 5 500 Kč bez DPH

    Účastníci obdrží studijní podklady.
    Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

    Certifikát AHR ČR

    vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

    V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.


    Zbývá posledních 8 míst.