Jak rozjet podnikání gastro provozů

Cena pro členy AHR ČR:
3 300 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


Cena pro nečleny:
4 300 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek. 


V průběhu tohoto semináře se účastník  naučí, jak vhodně vybrat svůj vysněný prostor k podnikání a zároveň se zaměří na výběr konceptu provozu. 
Ne vždy být nejoriginálnější, znamená být nejlepší. V sektoru hotelů a penzionů se zaměříte na pracovní tým od kuchaře přes pokojské. Jak je důležité spočítat si náklady za prázdný a plný pokoj. Jak si předem vypočítat profitabilitu provozu a návratnost investice.
Jak na personál. Kde hledat a kde najít. A jak personál nahradit, pokud ten vhodný nenajdeme.
Konvenience – tedy polotovary v praxi, které nejsou žádnou chemií, přesto pomůžou.
Naučíte se stanovovat si cíle.  Plánovat, vydělávat, prodělávat, investovat a být zdrženlivými….
Jednotlivá témata teoretické části jsou představována formou prezentace a pomocí výkladu, následuje diskuze s využitím modelových situací jednání. Důraz je kladen na výměnu zkušeností s využitím metody BEST PRACITISE

Mapa