9.11. Znáte dobře aktuální legislativní povinnosti v oblasti gastro provozu?

Cena pro členy AHR ČR:
4 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.
Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

Certifikát AHR ČR

vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

Cena pro nečleny:
5 500 Kč bez DPH

Účastníci obdrží studijní podklady.
Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad –

Certifikát AHR ČR

vztahující se k tomuto odbornému kurzu.

V ceně kurzu je malé občerstvení v rámci dvou kávových přestávek.

ceny jsou za osobu

Kdy kurz využít?

Ať již s businessem začínáte či si jen potřebujete ujasnit, že veškeré nové zákonem dané požadavky máte správně řešeny.

Stručný obsah:

  • Rozbor platné legislativy a doporučených řešení
  • HACCP (zpracování, certifikace, audit, konzultace, související dokumenty)
  • Návody v souvislosti se snížení odpadu a možnosti darovat nevydané pokrmy
  • ČOI a její požadavky a způsoby kontrol
  • Veterinární správa a její požadavky a způsoby kontrol
  • SZPI a její požadavky a způsoby kontrol
  • BOZP v restauračním prostředí (dokumentace, revize, školení)
  • Hygienické minimum
  • Odpadové hospodářství
  • Nové typy kontrol – nové rozložení kompetencí dozorových orgánů

Přihlaste se na kurz

Zbývá posledních 8 míst.
Účastníci

Kurzu se mohou účastnit až 4 lidé za jednu organizaci.

Pro členy AHR ČR nabízíme slevu na všechny kurzy a mnoho dalších výhod. Kurzy jsou pro členy i nečleny totožné.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte projektovou manažerku

+420 778 070 628
skodna@ahrcr.cz