25.10. Ekonomika restaurací v kostce

Cena pro členy AHR ČR:
3 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 



Cena pro nečleny:
4 500 Kč bez DPH
Účastníci obdrží studijní podklady.

Po absolvování kurzu je uchazečům vystaven doklad – Certifikát AHR ČR vztahující se k tomuto odbornému kurzu. 



ceny jsou za osobu

Co Vám kurz přinese:

Především to, co vás na denní bázi trápí. Naučíte se, jak efektivně počítat nákladovost a jak tvořit cenu. Jak spočítat Food cost s beverage cost. Jak si pohrát s náklady. Jak bojovat zvýšit obraty, nebo zisky. Část kurzu je zaměřena i na pozici šéfkuchaře, především tvorba kalkulací, efektivní plánování personálu, využití technologií, nebo změna koncepce menu.

Stručný obsah:

Tento seminář by měl pomoci všem provozním, majitelům a šéfkuchařům s ekonomikou provozů. Laicky řečeno, aby si provozní a šéfkuchař uměli spočítat, jestli se jim to či ono vyplatí a majitelům tento kurz ukáže, jestli je někdo nešulí.

Naučíte se dělat kalkulace a plánovat. Spočítáte si výtěžnost nejen jídel a nápojů, ale i celých akcí, eventů. Ukážeme si, kde ušetřit peníze, jak zvýšit marže. Bavit se budeme i o výtěžnostech jednotlivých pokrmů.

V druhé půli se zaměříme na zero waste, tedy vaření beze zbytků. Povíme si něco o ekologii, zaměříme se na sociální sítě a nové gastronomické trendy a v neposlední řadě se budeme bavit o tom, jak si udržet personál, a především jak personál motivovat, aby neodešel.

Přihlaste se na kurz

Zbývá posledních 4 míst.
Účastníci

Kurzu se mohou účastnit až 4 lidé za jednu organizaci.

Pro členy AHR ČR nabízíme slevu na všechny kurzy a mnoho dalších výhod. Kurzy jsou pro členy i nečleny totožné.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte projektovou manažerku

+420 778 070 628
skodna@ahrcr.cz