Asociace hotelů a restaurací České republiky
Česky English
Česky English

Nový vzdělávací program na UTB ve Zlíně – rozšiřte si své obzory

Datum: 19.7.2019
Nový vzdělávací program na UTB ve Zlíně – rozšiřte si své obzory

Cílem této předkládané dílčí koncepce není podrobné studium pěstitelských úseků révy vinné a komplexních podrobností zpracovatelských technologií celé soustavy kategorií vín. Dílčí koncepce je zaměřena na senzorická, chemická, mikrobiologická a veškerá další enologická poznání teoretického a praktického významu k vzájemným vztahům harmonie pokrmu a nápoje a obráceně.

 

Celou tuto dílčí koncepci tvoří 5 následných studijních oblastí:

1---Historie a geografie světové produkce hroznů révy vinné

2---Víno a další produkty z hroznů v gastronomii

3---Vliv základní produkce a technologie na kategorie nápojů v gastronomii

4---Nedostatky, vady a nemoci vín a dalších produktů z révových hroznů.

5---Hodnocení vína a dalších produktů révových hroznů

 (poznámka: výraz „ další nápoje“ znamená nápoje bez alkoholové fermentace pro celý profil populace, nikoliv destiláty)

Více informací na: https://www.utb.cz/univerzita/studium/nabizene-obory/seznam-oboru/gastronomicke-technologie-bc-p/  

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste

Pokud již máte registraci, můžete se přihlásit

Přihlašovací jméno
Heslo
 

Zapomněli jste své heslo? Nechte si zaslat nové

Pokud nemáte ještě účet, můžete se zaregistrovat


Contact information